Vardag

Saknat er!

Hej alla!

Var ett tag sedan som jag skrev här men ska försöka skriva mer regelbundet nu! Mycket har hänt sedan sist, mitt hår är fortfarande brunt i alla fall haha. Jag har fyllt 18 år, jag har tagit körkort på första försöket. S och jag har varit på Lundakarnivalen och hade det supertrevligt med nattklubbsbesök med mera. Annars så har livet rullat på med massa skola och roligheter överlag. Skolan kändes jättetuff framtills denna veckan faktiskt. Jag hade inte direkt någon motivation till att göra alla uppgifter men nu är jag så himla motiverad till att bli klar! Just nu har jag 5 saker kvar att göra, har bockat av massor denna veckan! Jag är officiellt helt klar med min samhällskunskapskurs vilket känns skönt, så alla samhällskunskapslektioner som jag har nu kan jag använda mig av för att färdigställa andra kurser!

Annars då? Jo, i flera år har jag längtat tills jag fyllde arton för att jag så länge velat tatuera mig och nu har jag gjort det! Är faktiskt väldigt nöjd, enda grejen som jag är lite ledsen över är att jag vaknade i morse av att jag kliade på den, vilket är big NO. Däremot så går det annars att fixa med en ifyllning men förhoppningsvis är tatueringen hel och fin när den är läkt.

Varför har jag tatuerat in en krona kan man ju undra? Jo, jag ville ha en krona för att påminna mig själv om att jag kan mer än vad jag tror. En drottning kan ju göra vad hon vill. Jag glömmer ibland att jag faktiskt kan mer än vad jag tror. Exempelvis så trodde jag inte att jag skulle klara uppkörningen men det gjorde jag ju! Vi måste alla tror på oss själva, vi kan saker, vi är bra! Därför har jag en krona som påminnelse. Sen är den ju väldigt snygg också.

Vad har hänt i ert liv sedan vi sist sågs? ❤

Vänster: Jag och S under karnivalen     Mitten: Min tatuering som pryder min handled!     Höger: Karnivalsklädsel!​

Gillar

Kommentarer