Vardag

Senaste nytt - Mötley Crüe och Nikki Sixx svarar på min kommentar!

Hej fina ni!

Som ni tidigare fått höra så är jag då som sagt besatt av Mötley Crüe. Känner att jag sedan jag börjat läsa boken och sett filmen fått ett helt annat perspektiv på det där bandet. Det bandet som jag tidigare bara kände till på grund av orden sex, droger och alkohol. De har fått ett mer djup i mina ögon och huvudsakligen känner jag sympati med dessa.

Det som har skett medan ni har legat i skymundan är att jag gjort ett Mötley Crüe bokmärke som jag blev super nöjd med! Mina Mötley Crüe posters kom på posten och är nu uppsatta, whoooo! Vann This is Gonna Hurt boken skriven av Nikki Sixx på Tradera, dubbel whoooo! Annars då? Jo, jag har bokat in tre introduktionspass på mitt nya jobb, jag har idag skrivit nationella prov i svenska (ett jädra pm...). Har även gymmat idag trots att det var svårt att finna motivationen så det går bra nu haha! Juste, på tal om går bra. Gårdagen var bland den bästa alltså, vaknade upp till det faktum att Nikki Sixx svarat på min kommentar på hans inlägg! Alltså shiiit lyckan där vaaa?!


Livet leker, låt det förbli såhär ett tag nu! Känner att jag så länge varit nere på botten så för omväxlingsskull är det jädrigt skönt att må toppen! (Man måste älska mitt rim där, haha).😍


  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

soderluundd
soderluundd,
Jättefin blogg! 😊
nouw.com/soderluundd
louisefreij
louisefreij,