Sjuk ångest inför tentan

Hej fina ni!
Det har jag ekat lite tomt här, jag vet. De inlägg som publicerats har inte haft direkt nån själ. Just nu håller jag på att tenta plugga och har gjort det konstant dag ut och dag in sedan fredags förra veckan. Jag har sån sjuk ångest inför tentan. Ni anar inte. Jag känner däremot att väldigt mycket börjar sitta nu, jag har övat på gamla tentor, pluggat på anteckningar från föreläsningarna och Instuderingsfrågor etc. Till och med gjort mindmaps. Dock så känner jag likväl lite panik över tentan.

Alltså ärligt talat, jag har aldrig kuggat på nånting. Varken glosförhör, prov, nationella prov, teoriprov (körskolan) etc. Aldrig. Och därför har jag inför varje prov en sån sjuk prestationsångest. Jag vill inte misslyckas. Att misslyckas skulle vara det värsta som kan hända. Ja, man kan göra omtenta men hur kul är det då? Det är fortfarande ett misslyckande. Ja, man lär sig av sina misstag. Men kom igen jag kan ju inte kugga det första jag gör på en utbildning jag själv valt och som jag vill arbeta med. Då kommer jag garanterat ifrågasätta om det här är nått för mig egentligen.

Gaah hatar dessa panikkänslor. Sitter genuint konstant och bara nötar och nötar. Snart får det nog va stopp och bara försöka tänka att det får gå som det går... Usch hatar verkligen prestationsångest, den förstör så jäkla mycket för mig. Och leder alltid till att jag överpluggar. Såsom när jag skulle göra min läkemedelsdelegering och typ 15 frågor va på provet, lätta saker typ. Sen så är det klart att när det kommer till läkemedelsdelegering så ska man kunna allt eller nästa allt. Trots allt medicin och människor man talar om men ni förstår vad jag menar. Att jag överreagerar och sönderpluggar när jag i många fall inte behöver det...

Önska mig lycka till imorgon!
Känns det bra, kommer ett inlägg annars så vet ni att jag nog troligen kuggade! 😅

Hej där tentaångest...

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Stort lycka till på tentan imorgon <3
nouw.com/malinhardstahl
cassandralee
cassandralee,
Stort lycka till fina du! ❤️
nouw.com/cassandralee
Ingajohansson
Ingajohansson,
Lycka till 😉
nouw.com/ingajohansson
Marie,
Jag år också jättenervös och får ångest och sress då jag ska göra mina, usscch
sweeetwordsbymirre.com