Vardag

Skandalöst dåligt med inlägg

Hej fina ni!

Återigen blivit dåligt med bloggning, vilket vi alla kan konstatera är skandal, i och med att jag bara går hemma hela dagarna! Mycket har som vanligt hänt, väldigt mycket träning och gym. Jag är så himla glad och känner att jag faktiskt har motivationen till att träna fortfarande. I vanliga fall brukar motivationen försvinna snabbt men inte nu. Jag tror det har att göra med att jag inte känner mig tvingad till att träna utan viljan kommer inifrån.

Som ni vet så är jag ju väldigt intresserad av blommor men de senaste veckorna har jag haft absolut noll motivation till dessa. Det började med att dem för 3 månader sedan fick spinn och jag fick behandla alla, majoriteten förebyggande. Nu har de j*vla tripsen hittat in här med och 30 av mina vackra palettblad (de var 50 innan) har nu dött. Trots behandling. Blir så fruktansvärt ledsen och besviken. I morse fick jag kasta min Alocasia Lauterbachiana som tripsen ätit upp. Det gör ont i hjärtat. Men har köpt några nya som jag håller hård karantän på, förhoppningsvis kommer inget på dem och jag kan gå över till mindre olycksdrabbade blommor. Palettbladen har jag tyvärr helt tröttnat på efter detta. Kanske kommer motivationen tillbaka, vi får se...

Annars så har jag svävat på moln lite de här veckorna, trots allt. Som ni vet så var jag på dejt med en kille. Vi har nu träffats sju gånger och det känns bra för oss båda. Jag tänker ännu inte gå in mer på det i och med att det är privat och jag känner inte för att dra in han i bloggen ännu om det sen ej håller liksom. Vi har inte ens träffat varandras föräldrar ännu utan vi är eniga om att det sker när vi känner att det kommer hålla. Det vi dock har kommit fram till är att vi tycker om varandra (jag börjar bli kär helt klart, vilket han nu vet) men ingen av oss vill rusa in i ett förhållande. Det känns bra att vi har klarlagt allt det där redan så slipper man gå och undra och inbilla sig att han kanske inte är intresserad egentligen etc. Ja ni vet hur mycket man överreagerar och överanalyserar i början.

Jag är som sagt väldigt lycklig just nu och har varit det under hela denna månaden (lite mer än en månad) som vi dejtat, däremot så vet jag och försöker komma ihåg att jag kan klara mig själv. Och att jag behöver kunna vara självständig också och inte förlora mig själv i den jag dejtar. Jag måste kunna vara jag och ha mitt eget liv med liksom, precis som att han med behöver det.

Jag håller på att förbereda massa inlägg till er, ett till kommer idag och ett inlägg i morgon som jag tror kommer vara uppskattat.

Ni får gärna lämna tips på vad ni vill läsa om!💓

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Carolina,
Tråkigt med dessa blommor.. Vad härligt att höra om kärleken. Skönt att det känns bra och att ni tar det i den takt det känns bäst 😊
knaset.com