Vardag

Sommarlov!

Hej finisar!!

Det var längesedan jag skrev, men nu är det dags igen! Hoppas allt är bra med er och att ni håller er friska och återfuktade i denna värmen!

I alla fall, i torsdags förra veckan gick jag äntligen på sommarlov! Alla tentor godkända, alla uppgifter gjorda och jag kan med stolthet säga att jag klarat av den svåraste terminen på min utbildning med bravur! Inte trodde jag i början på året att jag skulle klara juridik terminen men det gjorde jag. Ibland får man klappa sig på axeln! Det här halvåret har verkligen varit tufft.. Jag har varit sönderstressad av skolan, en massa privata saker har hänt och min panikångest har verkligen fått leva livet... Jag trodde verkligen inte att jag skulle ta mig igenom skolan och livet generellt detta halvåret. Nu kan jag ta ett stort andetag, släppa ut all luft och bara lugna ner mig.

Denna sommaren får va tillför återhämtning, sol, bad och bara saker som ger mig kraft, energi och som jag brinner för. Livet är för kort för att dras med negativitet, gå igenom saker men verkligen inte vill göra och bara göra en massa måsten hela tiden. Jag tänker göra minimalt när det kommer till måsten. Orkar jag så kommer jag göra dem, annars är det ingen som dör av att mina blommor planteras om en vecka senare eller att rummet är skitigt i två dagar till. Jag måste få landa och återhämta mig. Den där "berömda väggen" har varit farligt nära på det senaste och nu är målet att väja undan den!

Hur kommer er sommar att se ut? Glöm inte planera in vila bland alla roliga aktiviteter och utflykter!


Vår nationaldag igår spenderades på sjön hela dagen, sol bad och fiske. Mysigt värre med både mamma och pappa!

Passar brorsans hund under vardagarna medan han jobbar och häromdagen var vi vid Strandängen med syrran och hennes barn. Hjalle fick bada på hundbadplatsen, han är verkligen helt tokig i vatten! Typisk Golden haha!

Äntligen kom sommarvärmen så jag fick inviga min nya bikini! Elsa and Rose gör så fina bikinisar, denna är köpt på Bubbleroom! Synd att jag fick köpa annan underdel bara, den fanns ej med vit spets när jag kollade..

Sen mitt senaste blogginlägg så har jag och killen även cyklat några kvällar i sommarvärmen. På bilden ovan var vi i hamnen och såg solens sista strålar skina. Vi fick även till denna bilden som nu pryder en av mina tavelramar hemma. Så fin är han min Timmie <3

Klart lilleman med ska få bada, vi införskaffade en barnpool till honom vilket blev superpoppis! Han hade lätt kunnat ligga och sova i den hela dagen men så blir det tyvärr inte (pga. Hotspots!)

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,

Gulligt med hunden i poolen 😊

nouw.com/marreekholm
louisefreij
louisefreij,
Ja verkligen! Han älskar sin pool😊
nouw.com/louisefreij