Vardag

Sommarlovet fortsätter

Hej fina ni!

Det har varit mycket som skett mentalt på det senaste så har inte orkat blogga alls. Supertråkigt. Den senaste veckan har spenderats med att försöka sova ikapp och så har jag varit och besökt min vän Fia i Landskrona. Var där lördag till söndag förra helgen och vi hade det supermysigt. Va ett år sedan vi sågs sist, vilket är helt galet! Men ingen av oss vågade ses på grund av corona, men Fia blev vaccinerad i april så nu gick det ju!

Annars då? Inte hänt så supermycket mer än att vi var på Kiviks marknad förra veckan även fast det var mindre i år. Jag och killen har shoppat en del och rensat mina byrålådor med här hemma. Så nu är allt organiserat i fina korgar jag köpte från Rusta. Jag har dessutom köpt en ny Dahlia (fullkomligt älskar Dahlior!!). Kaffe Latte heter den och den är helt ljuvlig! Det roliga är att den nästan är lika lång som mig hahah.

Idag blir det av till Karlskrona en sväng för att vattna killens blommor och så. Var mer än en vecka sedan så nu är jag sjukt orolig för dem! Imorgon blir det kalas för min ena systerson som fyllt år. Tiden går fort - 9 år allaredan!

Hur ska er fredag spenderas?

Gillar

Kommentarer