Sömnlösa nätter och 3 kilo lättare

Jag har haft himla mycket tid att tänka de senaste veckorna. Efter uppbrottet nu har jag mått ofantligt dålig. Ångesten har verkligen uppnått höjder som den inte gjort på många år. Jag trodde inte jag skulle ta det såhär hårt men det har jag. 4 veckor senare, 3 kilo senare och sömnlösa nätter senare. Kan jag konstatera att ja jag har haft tid att tänka på allt kring livet. Allt ifrån barn, till hus till ålderdom. På riktigt börjar jag bli orolig att det inte finns nån för mig. Jag vet att allt inte måste gå "enligt plan", egentligen vill jag ha barn vid 24 år men det lär nog inte bli så.


Allt ordnar väl sig till slut men det är svårt att inte oroa sig eller tänka när man inte får somna på kvällarna. Har fått börja yoga innan jag ska sova men vet inte om det hjälper. Så himla tröttsamt sen strular ju ryggen och nu har jag sträckt mig på ett ställe i låret med blodutgjutning. Man ska inte klaga jag vet, men alltså när ska allt vända? Jag vill ha lite flyt nu känner jag.


På måndag börjar i alla fall skolan igen, ny termin och det är nervöst, lite jobbigt men ska bli spännande också. Vi kommer ha mycket psykologi denna terminen och det älskar jag. Har alltid varit fascinerad av hur människor fungerar. Människans hjärna är fascinerande, kanske just för att jag själv har ångest. Men ja, allt kanske bli bättre nu när jag kommer in i rutiner igen.

Jag behöver era bästa tips på att kunna somna, har ni några?

Gillar

Kommentarer