Tankar

Stor oro över min hälsa

Jag tror inte att jag är ensam över att känna stor oro i dessa coronatider. Är så fruktansvärt orolig för min hälsa så nu har jag bestämt mig att om det är nån gång som jag ska börja sköta kosten så är det nu. Jag har en tendens att äta massa skit, dricka mycket cola och äta godis i princip varje dag. Så himla dåligt för kroppen och bäddar om inflammationer och värk helt klart! Så nu är det dags att sköta sig, tänker inte sluta tvärt utan trappa ner för att vänja av sockret. Det är inte hållbart och jag märker hur orkeslös och trött jag är. Svårt att sova om nätterna (antagligen på grund av all koffein) och kass mage. Ska jag börja äta Astramin (ört medicin) som jag köpte av min faster så får jag nog fasen sköta kosten också.


Jag har börjat springa för första gången på flera år och denna veckan har jag sprungit två rundor, 1,3 km vardera. Det är helt galet hur lite man egentligen orkar. Jag trodde verkligen att jag skulle orka mer men nej. Inte nog med det så gymmar jag mer och jobbar på att öka vikten. Igår körde jag ett riktigt tungt armpass och nu såg jag att jag har blåmärken under bägge armhålorna. Blir skräckslagen! Vad är det här liksom? Så googlar man och det står saker om bröstcancer, blodproppar och gud vet vad. Wow blir genast mycket lugnare! Men tror att det är gårdagens pass som blivit för hårt så jag fått någon muskelbristning under armhålorna. Jag kände även och tryckte på området och där det gör ont verkar va en led av något slag på båda armhålorna. Skit skumt verkligen!

Jag är verkligen rädd för att bli sjuk, och sen har jag min dödsångest också som inte gör saken bättre. Hela alltet med Corona skrämmer därför mig för jag är orolig att min kropp (trots ung ålder) kanske inte klarar av denna sjukdom. Jag vet att när jag väl blir sjuk, vilket inte är ofta, så blir jag ruskigt sjuk. Därför är jag livrädd och känner att jag måste ta hand om mig. Har börjart dricka Vitamin Well oftare, börjat strunta i godis och helt hålla mig till fruktsallad och smoothies (som jag älskar), äter 2 tabletter C-vitamin varje dag. Nu idag köpte jag dessutom Silicea för jag ska se om jag får längre hår av några månaders användning av det. Dessutom innehåller den Vitamin B12 och Zink så då vet jag att jag får det i mig också.

Hur känner ni? Är ni oroliga för er egen hälsa? Känner ni nån oro för Corona?

  • Postad i: Tankar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Nej jag är inte orolig för egen del, trots att jag är 65 år
nouw.com/stenhagenbettan
Emmamehrali
Emmamehrali,
Det var grymt bra gjort att springa så långt när du inte är van att springa. Jag funderar också på att börja springa. Jag håller med dig det är verkligen lättare att äta onyttigare när man är hemma så mycket. Jätte bra att du ska ta tag i det nu KRAM
nouw.com/emmamehrali
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ta inte ut dig allt för mycket utan gör det du känner och orkar! Men WOW, du ska vara otroligt stolt över vad du kan, vilken kämpe!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
louisefreij
louisefreij,
Försöker inte ta ut mig, svårt är jag är en person som inte gillar att sitta still och som är så jäkla tävlingsinriktad!
nouw.com/louisefreij
Herenya
Herenya,
Jag är mest orolig för att de jag älskar ska drabbas allvarligt... jag har aldrig haft någon dödsångest när det kommer till mig själv. Fruktansvärt jobbigt när oron tar över emellanåt 😟 Vad grym du är som faktiskt tar tag i allting! Jag hoppas att ångesten lättar för dig med tiden <3
nouw.com/herenya
louisefreij
louisefreij,
Känner igen oron. Min farmor och farfar är verkligen i riskzoonen. Nu har jag börjat hjälpa dem handla en gång i veckan så de slipper gå ut. Tråkigt att man inte kan se varandra dock.
nouw.com/louisefreij