Om mig

SVARAR PÅ LITE FRÅGOR!

Vilka är dina bästa sidor om du ska vara ärlig mot dig själv?

- Mina absolut bästa sidor är att jag först och främst är väldigt omhändertagande och mån om andra. Jag lägger så mycket tid och fokus på att människor i min omgivning ska må bra, jag är alltid den folk kommer till om dem vill ha råd. Sen som ni märkt lägger jag mycket tid på att försöka peppa er i inlägg och sådant. Jag vill att alla ska må bra! Tror det är det som gör mig till en så himla fin moster, älskar dem såå mycket och vill bara ge mitt liv för att dem ska få det bäst! Annars så är jag också väldigt ambitiös och drivande (vilket ibland dock skapar otrolig ångest) men jag vill alltid göra mitt bästa, jag har så många drömmar och visioner så ah.

Vad gillar du att göra på din fritid?

- Jag gillar att rida hästar, hålla på med mina blommor samt odla. Gym och andra sorters träning brukar jag även hålla på med. Sen är jag noggrann med att försöka träffa familj och släkt så ofta som möjligt. Helst att jag träffar syskonbarnen en gång i veckan samt farmor och farfar en gång i veckan. Mina morföräldrar bor en bit ifrån mig så dem träffar jag tyvärr inte så ofta.

Vad har du för mål i livet?

- Först och främst klara min utbildning så jag blir utbildad socionom. Sen vill jag gärna bygga mitt drömhus, inreda det. Besöka Marocko, skaffa barn (med eller utan nån). Jag vill bygga/köpa stall och skaffa hästar. Nånstans där hade jag också önskat att bloggen hade kunnat bli ännu större.

Hur mår du?

- Jämfört med förra veckan så mår jag bra. Jag har ingen feber och det är bara näsan som rinner lite ibland så skulle vilja säga att jag är frisk igen. Otroligt stressad och fylld med ångest inför tentan på fredag så pass mycket att sömnen börjar bli lidande. Jag hoppas jag kan försöka släppa dem tankarna och inte stressa upp mig för mycket. Men annars är det bra faktiskt!

Fotboll i regnet med systerbarnen idag.

  • Postad i: Om mig

Gillar

Kommentarer

cassandralee
cassandralee,
Åh! Jag hade också viljat bygga och inreda mitt egna hus och stall! Det vore en dröm <3
nouw.com/cassandralee
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Kul att läsa😊❤️
nouw.com/marreekholm