Tankar, Vardag

Tack 2019 för utmaningarna du gav mig!

Gott nytt år mina finisar!

Jag vill börja detta inlägg med att tacka er. Ni stöttar och peppar mig så himla mycket till att fortsätta med det jag gör! När jag ligger med ångest och absolut inte känner för att blogga så kommer jag tänka på er och hur fina ni är som följer lilla mig. Då kommer motivationen igen och blogginlägg skrivs ner. Ni anar inte hur många blogginlägg som ligger på lager, hur många tankar och idéer som jag har. Jag ser framemot att dela med mig av dessa till er under 2020.

2019 har för mig varit ett otroligt utmanade år där jag har fått ta en rad tuffa beslut och där jag har helt enkelt gått igenom saker jag inte planerade att gå igenom. Jag har under året genomklarat 3 års gymnasiestudier med bravur, jag blev årets beteendevetare på vår skolas gala. Den stoltheten alltså när ens ansträngning och passion för beteendeämnena lönar sig! Jag tog alltså studenten, jag fick ett jobb, jag sa upp mig från jobbet då jag vantrivdes, Jag flyttade hemifrån med mitt ex, vi gjorde slut och jag flyttade hem igen, Jag kom in på en utbildning i samma veva, jag tackade nej till utbildningen efter separationen. Jag blev kär igen och fick mitt hjärta krossat. Och nu har jag återigen kommit in på samma utbildning och ska nu i januari börja plugga till socionom.

Jag trodde aldrig när jag gick in i 2019 att jag och mitt ex skulle gå isär. Långt och länge har jag trott att det var med honom som jag skulle gifta mig och skaffa barn. Men flyttade ihop med vetskapen att ingen av oss trivdes med den andra. Jag fick nog av all drama och all sorg och flyttade hem igen. Ett tufft beslut där jag helt enkelt fick gå emot det som jag länge trott. Att det skulle va han och jag. Mina studieplaner hade långt och länge varit beroende av att vi skulle flytta ihop. Därför tackade jag nej, flyttade hem och tänkte jobba ett halvår för att börja plugga i januari. Sökte faktiskt många jobb och inte en enda ledde till intervju, sen i november bröt jag min fot. Så mina jobbplaner försvann ut genom fönstret, bittert nog.

Även om 2019 har varit utmanande för mig så har detta året ändå gett mig så mycket. Jag har fått lära mig vara självständig utan en kille på ett sätt jag aldrig behövt vara innan. Jag har landat mer i mig själv och jag har aldrig varit såhär självsäker i mig själv. Även om jag ibland ogillar vissa saker med mig och tvivlar på mitt utseende och så, detta har ändå varit året där jag kan säga att jag är rätt nöjd med den jag är.

2019 har alltså gett mig mycket som jag aldrig trodde jag skulle få, jag är rätt glad för det här året trots alla motgångar och ångesten som jag har upplevt. Ur allt det har en mer självsäker, stark och målmedveten tjej trätt fram. 2020, jag är redo för dig tror jag, dock med en skräckblandad förtjusning som alla andra nyår.. Kämpar för att hålla dödsångesten borta, nytt år = spännande (intalar jag mig)!

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Gott nytt år kramiz ❤️
nouw.com/moayrvelid
Ingajohansson
Ingajohansson,
nettiz
nettiz,
Lycka till på det nya året och ha en härlig nyår
nouw.com/nettiz
sweetwords
sweetwords,
God fortsättning till dig =D
nouw.com/sweetwords