Shopping

Tidig julklapp till mig själv

Denna natten var verkligen hemsk, min mage kollapsade totalt och jag har sprungit till och från toan hela natten. Jag hoppas innerligen att det är på grund av den ickemjölkfria grädden hos farmor igår kväll och inte någon jäkla magsjuka. Jag är nämligen mjölkintolerant och kan därför inte äta någonting alls som innehåller mjölkprotein. Vi får hålla tummarna att det bara var på grund av mjölkprotein som sagt. Orkar verkligen inte med att må dåligt längre. Det tar så himla hårt på ens psyke att jämt och ständigt va sjuk, bli skadad och hantera ångest osv. Det börjar bli väldigt tröttsamt och ibland undrar jag nästan vad jag gjort för att förtjäna det här men jag försöker också komma ihåg att det finns folk som har det MYCKET värre än mig så jag ska egentligen inte klaga.

Allt detta ledde i alla fall att jag halkade in på Bubblerooms hemsida när jag kände mig bättre. Dessa tre beställde jag hem som en tidig julklapp till mig själv. Och lite som tröst haha.

Hur fina är dem inte? 😍

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Fy vad jobbigt det är när man inte mår bra! Hoppas du mår bättre idag vännen! Man får helt klart skämma bort sig själv lite när man inte mått bra. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr