Vardag, Hästar

Trotsade min rädsla!

Hej fina ni!

Denna dagen har gått i ett, gick upp vid 7 idag och var inne hos min barnmorska kl 8:30. Spiralen åkte ut, skönt att bli av med den. Den har nämligen ställt till med besvär för mig så nu ska jag köra på p-piller igen. Efter det tog jag och mamma en morgonfika, sen gick vi i några affärer och shoppade lite. Jag köpte tre ridtröjor som var nedsatta på Hööks, så fina! Sen åkte vi hem, jag åt lunch sen var det dags att bege sig till stallet.

Idag red jag Katja själv och vi red en lång runda i skogen. Vi var väl ute i typ 1 timme och 20 minuter kanske. Hon var väldigt pigg idag, olikt när man rider henne med andra hästar. Eftersom att jag knappt ridit henne innan och då med sällskap, så testade hon mig idag. Vi varje gatukorsning skulle hon envisas med att vi skulle till höger men jag drev henne framåt. I skogen travade vi rätt mycket och jag bestämde mig för att trava henne lite, sen skritta lite, sen trava igen osv för att se hur hon svarar för mina hjälper. Blev mycket jobb med halvhalter för hon var riktigt pigg och något stark emellanåt.

Tog faktiskt två galopper i två backar. När jag var yngre var jag rädd för att galoppera då jag en gång flög av i galopp då min häst snubblade och gick ner på frambenen. Nu gav jag mig tusan på att jag skulle klara av galoppen, tänkte att desto fortare jag börjar galoppera desto snabbare kommer jag över rädslan. Nu är det liksom gjort, det gick bra och då behöver jag inte vara orolig för det med! Jag var inte alls så rädd som jag var då, va inte rädd alls i själva verket. Hade balansen och jag kände att jag kom ner ordentligt i galoppen.

Vi hann precis tillbaka innan det blev mörkt, sicken tur! Denna ridturen var såå mysig och jag är sååå stolt över hur jag reagerade, presterade och så. Känns verkligen inte som att jag inte ridit på 4 år, balansen fanns ju där även i galoppen! Det är väl kanske lite som att cykla, har man en gång lärt sig så sitter det i ryggmärgen verkar det som.

Nu ikväll ska jag äta en vegopizza, är inte vegetarian egentligen men detta var enda pizzan som var mjölkfri så den ska bli kul att prova. Sen blir det fruktsallad och den veganska vaniljglassen från GB som jag upptäckte häromdagen, såååå god!

De tre tröjorna jag köpte!

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Bra att du tar hand om dig 💕
nouw.com/passionbagareokock
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Oh vad härligt att komma ut i skogen. 😊kram ❤️
nouw.com/marreekholm
Ingajohansson
Ingajohansson,
Bra att vara ute 😉
nouw.com/ingajohansson