Vardag, Tankar

Tryck över bröstet

Tredje gången i mitt liv som jag får tryck över bröstet och läkarna vet inte vad det är. Återigen fick jag åka till vårdcentralen för kolla upp detta. Fick innan jag åkte dit kolla tempen så jag inte hade feber för då hade dem skickat in mig till infektionskliniken för misstänkt corona. Som tur var har jag ingen feber så är "frisk" på så vis. På vårdcentralen tog dem ett EKG som var fint så inget fel på hjärtat. Hon lyssnade även på hjärta och lungor och det var inget fel där heller. Uteslöt astma, pollen osv. Besöket slutade med att hon beställde prover för sköldkörtel, b12, järn, blodvärde, hormonvärde och sänkan.


Ska ta detta blodprovet i morgon, usch har verkligen men efter blodprov från förra gången. Är så nervös inför i morgon. Men ärligt, jag hoppas något är fel så jag kan få behandling och bli av med det. Det är en sån hemsk känsla, känns som nån sitter på mitt bröst. Även om jag kan andas vanligt så är det ändå jobbigt. Så just nu är inte livet en dans på rosor direkt och jag sliter med orimligt många uppgifter denna veckan. Hur ska jag orka?

Får se när jag bloggar, får bli när ork, hälsan och skolan inte är för tuff.

Ta hand om er finisar!

Ett par shorts och en klänning från Bubbleroom landade i brevlådan idag. Och vårt japanska körsbärsträd har börjat blomma!

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Inte roligt, hoppas ni får rätt på det
nouw.com/ingajohansson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Stort lycka till imorgon nu vännen! Försök att andas och lugna sinnet hos dig, och jag hoppas verkligen du kommer få den rätta hjälpen du behöver och känner! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
johnssons
johnssons,
Lycka till i dag nu!<3
nouw.com/johnssons
Ayannas
Ayannas,
Hur gick det? Det kan inte vara stress tro du? för att det kan ge tryck över bröstet..
nouw.com/ayannas
louisefreij
louisefreij,
De vet inte ännu. De misstänker sköldkörteln eller nån vitaminbrist. Stress är det inte är jag rätt säker på😊
nouw.com/louisefreij