Vardag

Två veckors lov!

Denna veckan och nästa vecka så har jag höstlov och det kommer förhoppningsvis innebära mer bloggning. Ni får gärna komma med lite tips och idéer på vad jag kan blogg om! Veckorna har liksom gått i ett sedan jag började skolan igen och vi har haft väldigt mycket att göra. Vilket har inneburit mycket stress och lite fritid. Jag har tränat tre gånger i veckan, balanserat skolan och livet med min pojkvän. Tufft.

Spelade min första volleyboll turnering i helgen och det gick förvånansvärt bra. Dessvärre vann vi inga matcher men vi spelade bra och jag var nöjd över min prestation. Att jag gör så bra i från mig som jag gör är otroligt. Har trots allt bara spelat sedan mars men det går bra det här! För övrigt känns det skönt att få en paus från skolan och äntligen hinna med saker! Jag har äntligen hunnit städa mitt rum ordentligt, dammsög av allt, alla lister, golvet och alla ytor. Inget hår någonstans eller damm haha, Gud vad vi tjejer sprider ut långa hårstrån, blir galen!! 😂

I morgon ska jag förhoppningsvis försöka få upp andra gardiner på rummet, ville förnya mig lite och byta ut mina vita gardiner mot de svarta istället. Hoppas jag sedan kan köpa liknande i vita för mönstret på de svarta är så fint och tror de hade varit ännu finare i vitt, med silvrigt! På tal om gardiner och inredning så shoppade jag lite i fredags, nya underlägg till mitt rum samt en ny ljusslinga till min hylla ovanför sängen. Blev riktigt nöjd.

Anledningen till varför jag shoppade var för att få någon form av tröst då jag sträckte mitt lår ganska rejält i torsdags på träningen. Den sträckningen var kvar under turneringen och jag borde egentligen inte ha spelat men gjorde det ändå. Tränade i går fastän jag ej borde, gör fortfarande ont idag och känner jag mig själv lär jag väl träna i morgon även om jag återigen inte borde!! Men jag vill ju så gärna liksom även fast mitt lår krampar och känns stelt samt jobbigt att böja. Hoppas det går om snart!

Nu blir det myskväll, ska se om jag kan hitta en film att titta på! 💗

PS. Tipsa gärna vad ni vill läsa mer om! DS. 💓

Gillar

Kommentarer