Uppdatering om livet

Just nu är jag faktiskt bara taggad på livet. Jag fick sommarlov igår så första terminen på utbildningen är avklarad. Är så jäkla stolt över att jag klarat det här. Jag trodde inte riktigt det i början av terminen, allt kändes så tufft och jobbigt då. Det var så himla mycket nytt, himla massa plugg. Men här står jag och har överlevt. Då får man faktiskt vara glad! Dock har jag de senaste veckorna varit så mentalt utmattad och visat symtom på långvarig stress så det här sommarlovet kommer i rätt tid. Vet inte vad som hade hänt annars.


Sen har jag ju börjat sälja Mary Kay vilket för mig blir lite extra knäck men också ett sätt för mig att utvecklas. Att tala inför folk (vilket jag tycker är jobbigt), få lära mig mer om makeup och hudvård. JAG ÄR BARA TAGGAD. Detta ska bli så himla kul, jag har alla redan klarat första utmaningen på mindre än en vecka. Samt fått mitt första bi (för varje 2500 får man en bi-brosch). Så himla taggad och tacksam över livet nu bara. Att få dejta en fantastisk kille, få känna mig duktig och speciell, slippa ångest och bara få göra roliga saker nu. Varje dag är bara rolig och fylld med nya händelser. På söndag exempelvis har jag min första makeup-utbildning, hur kul är inte det? Jag längtar faktiskt!

Det var en liten update, kommer börja blogga regelbundet sen när jag inte känner en massa efterdyningar av stress. Just nu är Mary Kay jobbet precis det jag orkar. Men snart så är jag tillbaka. Då har jag massa spännande inlägg till er igen!

Ha det så bra mina finisar!

Njut av vädret tills vi hörs igen.

Gillar

Kommentarer