Tankar

Vad jag hatar med dejting och Tinder

-Fuckboys fuckboys fuckboys. Överallt och deras knep blir fan bättre och bättre. Numera swipar jag ej höger på killar med gymbilder eller festbilder. Swipar inte heller höger på killar som är "för snygga". 90 procent utav tiden fuckboys. För dem vet att de ser bra ut.

-Överflöd med komplimanger. Sååå många killar bara väller ur sig komplimanger, jag kan förstå att dem kan tycka att jag "ser bra ut" men att skriva hela noveller känns klängigt och desperat vilket blir avtändande. Sen efter att flertalet killar skrivit "snygg du är" så tänker man bara "jaja kom med något nytt" när nästa kille skriver samma som förra.

-"Första dejten som kändes bra men egentligen va dålig". Träffade en kille en gång och vi hade en otroligt fin dejt. Jag skulle säga att vi klickade. Efter middagen ledde han in mig till trädgårdsavdelningen i stadsparken för han visste att jag gillade blommor. Vi satt och pratade om allt, vi hade i princip samma intresse (däribland volleyboll och han hade spelat i samma förening som jag spelar i). Han följde mig till tåget och vi kysstes som avsked. När jag kom hem hade han skickat "kom du hem säkert?". Dagarna efteråt skrev vi rätt mycket och talade om en andra dejt tills jag helt plötsligt fick ett sms där det stod "jag är inte redo att dejta dig fullt ut ännu". Har inte hört något mer från honom alls efter det. Och två månader har gått. What?

-Killar som bara vill flirta. Jag har inget emot lite oskyldigt flirtande på Tinder men med tiden ger det mig ångest för att jag aldrig kommer finna någon som vill mer än att bara sms ytliga raggningsförsök.

-Killen som bara pratar om sig själv. Dejtade en gitarrist, var så taggad eftersom jag älskar rock och tänkte att detta hade varit perfekt om vi skulle bli för vi har samma intresse. Dock som många andra killar i band, han pratade bara om sig själv, sitt band och all skit de hade gjort på turné. Njaaa så avtändande att höra saker man aldrig hade velat att ens kille skulle hitta på. Dessutom, träffar du mig för att lära känna mig eller bara promota ditt band? Eller tror du jag ska vara en av dina groupies? Nej tack. Detta är enda dejten jag ljugit mig ur för att den varit otroligt tråkig och fått mig att längta hem till mina serier hahaha.

-Killen som är as snygg men som ej vet det själv.  Kom igen du vet att du är snygg och du är egentligen säkerligen en fuckboy. Förlåt men så är det. 

-Alla oros känslor när du väl träffar nån du gillar. Jag fullkomligt hatar det. Jag hatar att behöva va orolig för att dem ej egentligen gillar mig. Avskyr också att behöva tänka igenom vad jag kan säga och inte för att inte framstå som påträngande eller klängig. Och jag hatar att jag så snabbt bygger upp förväntningar som nästan alltid raseras...

-Kläddramat inför varje dejt. Innan tänkte jag igenom alla dejter med kläder osv. Nu orkar jag inte bry mig längre. Jag tar på mig mina favoritsortsbyxor. Tighta knytbandsbyxor, sen mina favoritlinnen som jag har i typ alla färger från Ginatricot. Det blir en outfit som är 100% jag. Den passar allt från middag till biljarddejter eller promenader. Varför ska man behöva ha ångest över kläder när man redan har ångest över att man ska bli dömd av en ny människa. Usch hatar överlag att träffa nya människor för jag gillar inte tanken "vad tycker personen om mig?".

  • Postad i: Tankar

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
så roligt inlägg och så sant! Kan hålla med dig om mycket alltså 😉 <3
nouw.com/emelieanderssoon
Wifeey,
Så sant ditt inlägg är
MEn vilken jäkla typ gör sådär, han borde inte dejta alls då ju :/
Men woow hur jäkla snygg är inte du då! Förstår att många skriver de till dig haha
wifeey.se
louisefreij
louisefreij,
Ah han var skum alltså... Hahah tack 😊
nouw.com/louisefreij
livetpunktcom
livetpunktcom,
Detta får mig att låta som någon sjuk stalker nu.... men dig har jag fan frågat om råd hjällande växten svärmorstunga på tinder när du var nyinflyttad Haha.😂😂 Men lovar att jag bara hittade dig helt random o kände igen bilden. Wtf. Vilka är odsen 😱
nouw.com/livetpunktcom
louisefreij
louisefreij,
Jaså så pass
nouw.com/louisefreij
livetpunktcom
livetpunktcom,
Haha yepp. Tror du dissade mig när min tinder höll på att krabba o logga ut mig o jag trodde den skulle försvinna. så skickade ett långt meddelande att du skulle adda mig på snap. Som jag i efterhand insåg, bara låt som ett dåligt försök att få din snap 😂😂😂😂. Good old Times. 😆. Svin random att hitta dig här enns lol. Men cool blogg. Var kul att läsa 10/10.
nouw.com/livetpunktcom