Tankar

Våra kroppar är mäktiga!

Jag har börjat tänka mer och mer på hur grymma våra kroppar är, kvinna eller man. Bygga muskler, bryta ner gifter som alkohol etc, våra ben som färdar oss många mil genom livet, vår hjärna med alla våra minnen, känslor, tankar och drömmar. Vårt hjärta som ständigt pumpar, otroligt stora mängder blod på ett år.

Vi kvinnor som med hjälp av männen kan bli gravida. Bära ett barn, föda detta för att sen kanske amma som förövrigt även det är en sjuk prestation. Vi tar våra kroppar så mycket för givet, vi missbrukar dem, konsumerar alkohol, äter skräpmat, skippar träningen en dag, en vecka eller i ett år eller kanske man aldrig har tränat.

Tänk så mycket vi är beroende av vår kropp. Utan den är vi ingenting. Vi är så jävla grymma, alla kroppar är i mina ögon dugliga, fina och fantastiska! Oavsett om den ena är smal, fet eller ärrad. Vi är vackra och vi duger. Människans existens är mäktig, overklig och ett privilegium.

Varför kan vi inte bara alla lägga krig, konflikter med andra och oss själva åt sidan och bara njuta över att vi finns? Hur underbart är inte livet egentligen om vi bortser från motgångarna? Stundtals kan jag ibland överväga annat än att leva men smärta är tillfälligt och livet är ett privilegium. Alla får inte chansen att bli gamla tyvärr.

Jag är så jävla stolt över mig själv, så som jag utvecklas på gymmet. Är starkare än någonsin förr, flera erfarenheter rikare och mer peppad än nånsin!

  • Postad i: Tankar

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
Kroppen är grym 👍👍
nouw.com/yasminegill