Vardag

Våren är här!

Herregud 17 grader sol, vad är det här? Känns nästan som sommar! Blev en tidig morgontur med Katja i skogen, behövde inte ens ha jacka för det var så varmt! hade bara min tjocktröja som även den var nästan för varm. Så skönt!

Vi körde in till stan en riktig snabbis idag och jag måste få gnälla lite. Onödiga turer sa statsministern att man skulle undvika så där föll även vi. Men det är ju så sjukt mycket folk överallt??? Alla parkeringar man kör förbi i stan är smockfulla. Är folk så naiva, nonchalanta och knäppa? Blir jäkligt upprörd över att folk inte verkar ta situationen på allvar. Jag är hemma mestadels av tiden, blir bara stallet som jag tar mig till och affären en gång i veckan.

Får sån sjuk ångest av att va ute, nu fick jag höra att en från gymmet har blivit testad för Corona. Hon har alltså gått och gymmat fastän hon kände sig sjuk, så har jag gymmat samma vecka... Förstår ni oron? Jag känner på riktigt att panikångesten inte är långt ifrån.. I onsdags när vi veckohandlade så fick jag nästan en panikångestattack. Hatar det här...

Gillar

Kommentarer