Vem är jag?

Hej! Välkommen till min nyskapade blogg!

Vem är jag kanske ni undrar? Ja du, min blogg handlar väl mest om försöka få reda på vem jag är. Det här kan jag i alla fall berätta för er. Jag är en 17 årig tjej ifrån en liten by i Skåne. Intressen som jag brinner för är att yoga och att skriva samt läsa och se på deckare. Det har blivit något av en besatthet och just nu håller jag på att skriva om en gammal deckare jag har skrivit men till något publiceringsvänligt nu.

Jag har alltid undrat vem jag är och det var inte förens för en vecka sedan som jag insåg att jag har en del förändringar i mitt liv som jag måste göra för att dels behålla min stora kärlek men framförallt för min egen skull. I och med att jag går samhällsprogrammet, inriktning beteende så har sociologin och psykologin inspirerat mig till denna förändring. Mycket fokus har legat på vad som gör oss till den vi är. Tankar som jag har funderat över ett tag och nu får jag dessutom svar på dem och på varför jag ibland beter mig som jag gör.

En vecka av analyser av mig själv har nu pågått. Förändringar som jag vill göra är att bli mer självständig i mitt förhållande med min pojkvän. Jag vill inte längre känna mig ledsen och tom på insidan när han bestämmer sig för att vara med sina kompisar en hel kväll, det är inte hälsosamt! Samtidigt är jag 4 år yngre än honom så det är klart att han kommer vara mer självständig än mig, det kommer med åldern. Dock vill jag kunna vara en egen individ, jag vill kunna hitta på roliga saker utan honom, jag vill kunna ha ett liv även fast han inte är i närheten. Vägen dit är lång och förändringar tar tid.

Syftet med denna bloggen är väl helt enkelt att inspirera er till att också finna er själva och att förändra personlighetsdrag som ni har till det bättre om ni anses att det behövs! Vi är inte dömda till att förbli som vi är, är det något vi ej är nöjda med så kan vi faktiskt förändra det till det bättre!

Följ med på min resa vet jag!

/Louise

15895153_1462042477162106_6106224356871744391_n


Gillar

Kommentarer

ssandraaf
ssandraaf,
välkommen hit 😃
nouw.com/ssandraaf