Hästar, Tankar, Åsikter

VI KUNDE DÖTT!

Idag var det nära. Så många gånger som vi mött bilar som kör förbi fort som tusan. Så många gånger Katja varit rädd och inte velat gå förbi en bil som står väntandes på oss. Katja blir sällan rädd men när hon blir rädd så hoppar hon alltid åt sidan. Så många gånger som vi mött idioter. Idag kunde varit vår sista.


Vi skrittade påväg hem från skogen och det är en smalare grusväg med en stenmur längs nästan hela vägen. I ena kurvan av vägen kommer det en bil och han kör fort. Jag får panikstyra Katja in på en gräsplätt som tur var fanns bredvid oss. Det som också var ren tur var att Katja inte blev rädd alls. Bilen tvärnitar och stirrar på oss. Det var nära ögat. Sen kollar han konstigt på mig?! Denna cirka 25-åriga kille som inte har koll på att det är 30 genom byn och att det faktiskt rids väldigt många hästar här. I efterhand skulle jag räckt långfinger eller nått samt tagit regnummer men jag tänkte inte så långt. Mamma var dessutom med på cykeln och det var nära för henne också då hon cyklade bakom oss.

Jävla idiot den där killen! Det sjuka va att han sedan körde lika fort därifrån, hade inte lärt sig ett skit. Jag blir så jävla arg för ärligt talat så är hästar inte alltid pålitliga, de har en oskyldig ryttare på ryggen osv. Har man ingen respekt alls? Dessutom väger en häst som en älg, hade man seriöst kört fort om en älg som gick längs vägen? Nej... Det är samma skador som sker på bilen som vid krock med älg, det innebär att föraren i många fall dör samt HÄSTEN och RYTTAREN. Fan vad jag hatar folk just nu. Jag är skakad som tusan efter denna händelse. Detta kunde varit dagen jag dog...

Gillar

Kommentarer

livetmedangest
livetmedangest,
fy vad arg jag blir när jag läser detta! Förstår inte hur folk tänker idag.
nouw.com/livetmedangest