Vardag, Tankar

Vinnarskalle

Hej fina!

Att vara en vinnarskalle är en av mina bättre egenskaper men också en av mina sämre. Den motiverar mig och får mig att prestera men den kan också skapa konflikter. Idag var det volleybollturnering och vi förlorade alla matcher och som den vinnarskalle man är så blev jag fruktansvärt arg. Jag tränar inte volleyboll och spelar volleyboll för att ha kul, jag gör det för att bli bättre och framför allt vinna! Det är riktigt surt att förlora och jag hatar det så innerligt.

Spelade fotboll i 9 år och under de åren så fanns det en sak som gällde - att vinna. Det är inte lönt att tävla om man inte har målet att vinna. Vi gjorde vårt bästa idag utifrån våra egna kunskaper och så men det är fortfarande inget kul haha. Så idag är ingen bra dag, känner mig både grinig och bitter efter denna turnering.

Nu vill jag bara glömma idag och göra saker som får mig att bli glad. Tror jag ska se The Extended Edition av Bohemian Rhapsody filmen för att varva ner och landa i lugnet igen. Att vara en vinnarskalle helt enkelt.. Det är ju så himla lustigt att en egentligen betydelselös turnering som var "inofficiell" kan skapa sådan ilska. Något att jobba på helt enkelt för det här känns inte hälsosamt att reagera så starkt på något så betydelselöst. Däremot glädjen när man väl vinner när man är en vinnarskalle är bland de bästa känslorna!

Hoppas ni har haft en bra dag!

Gillar

Kommentarer