Listor

Sommarlistan

Denna listan har vandrat runt på diverse bloggar den senaste veckan. Så nu tänkte jag att även jag skulle ge mig på denna.

Havet/Pool - Havet! Även om jag hatar maneter och har svårt för tång ibland så känns det ändå "fel" att bada i en pool på sommaren.

Sola/Bada - Sola alla dagar i veckan! Jag är något utav en badkruka men om jag är superduper varm och måste svalka mig så kan jag mycket väl ta ett dopp!

Klippor/Sandstrand - Sandstrand! Finns inget bättre än en riktigt fin sandstrand. Finns många här i närheten som är superfina!

Landet/Stan - Alltså jag bor ju praktiskt taget i en by på landet så jag föredrar väl landet och lugnet som är där. Men jag uppskattar allt roligt man kan göra i stan. Just nu åker jag mellan min by och Karlskrona där min pojkvän bor som är en timme härifrån. Så jag får uppleva både stadsliv och landet.

Spontana äventyr/Planerade äventyr - På sommaren är jag mer öppen för spontana äventyr men kan finna det jobbigt när det är andra än jag som spontant vill åka iväg. Övriga tiden på året så föredrar jag planerade äventyr som jag helst själv vill planera haha!

Kjol/Shorts - Shorts! Jag har ganska svårt för att ha klänningar och kjolar på mig, detta då det känns som jag glömt nått. Som att det fattas ett klädesplagg liksom. Sen ogillar jag starkt rädslan för att klänningen eller kjolen ska blåsa upp eller visa mina trosor om jag böjer mig fram etc.

Myskvällar/Utekvällar - Föredrar mysiga hemmakvällar i trädgården eller i soffan men kan uppskatta utekvällar på en uteservering eller vid vattnet också.

Iskaffe/Iste - Iste om jag måste välja men föredrar cola zero.

Juice/Smoothie - Jag dricker oftast juice för jag har inte orken till att stå och hålla på med smoothiesar. Däremot är dem sjukt goda!

Bikini/Baddräkt - Bikini! Maximal chans för en riktigt snygg bränna och det är inte lika varmt med en bikini. Min nya bikini är från Elsa and Rose och jag älskar den!

Gräddglass/Isglass - Isglass, jag kan tyvärr inte äta gräddglass eftersom att jag har komjölksallergi. Ibland äter jag det ändå men om jag ska må 100% bra så är det isglass som gäller.

Solglasögon/Keps - Solglasögon såklart.

Ljudbok/Fysisk bok - Fysisk bok känns bättre och jag har lite svårt för att bara ligga och lyssna på saker. Jag zonar ut då och glömmer bort vad jag lyssnar på.

Musik/Podd - Musik helt klart, det är ju det bästa som getts till mänskligheten! Så mycket glädje man kan få från att lyssna på en låt!

Sena kvällar/Tidiga morgnar - Svårt haha, jag vill aldrig gå upp innan klockan åtta men samtidigt så tycker jag att det är jobbigt att sitta uppe tills typ tolv.

Midsommar/Kräftskiva - Midsommar! Jag har väldigt svårt för att äta skaldjur.. Sen är det nått med midsommardagen som gör mig så glad, kanske är det alla blommor och det faktum att man kan göra så god mat och fira hela natten lång.

En bild från midsommar.

Hoppas ni får en fin onsdag!

  • Postad i: Listor

Gillar

Kommentarer